Novosti Sport Događanja

Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika!

19.07.2022. / Redakcija

U petak i subotu odigrana je završnica treće po redu Ljetne malonogometne lige zaposlenika s područja Grada Jastrebarskog koja je do sada brojala najveći broj ekipa (10).

Dok su se u petak odigravale kvalifikacije i četvrtfinala, u subotu su na rasporedu bili polufinalni susreti, te utakmica za 3. mjesto i samo finale.

Donosimo rezultate petka:

KVALIFIKACIJE:

Grad Jastrebarsko – Posshel 2:3

Ireks Aroma – PP Jastrebarsko 5:1

ČETVRTFINALE

Podrum Mladina I vinari Plešivice – Lidl 1:2

Krka – DIR Rubinić 3:2 (7m)

Jamnica – Posshel 4:5 (7m)

Obrtnici Jastrebarsko – Ireks Aroma 3:2

 

Nakon zanimljivih i napetih utakmica koje su završavale boljim izvođenjem udaraca sa 7 m ili minimalnom pobjedom, spretnije i sretnije ekipe Obrtnika, Lidla, Possehla i Krke na kraju su činile četvorku za subotnja polufinala.

 

U subotu za prvi polufinalni par, odnosno Obrtnici Jastrebarsko i Krka, slobodno možemo reći da je bilo finale prije samog finala. U neizvjesnoj utakmici ekipa Obrtnika prošla je dalje boljim izvođenjem udaraca sa 7 m.

U drugoj polufinalnoj utakmici ekipa Lidla relativno je lagano pobijedila ekipu Posshela koja je ujedno bila i najveće iznenađenje lige, obzirom da je u četvrtfinalu pobijelila ekipu Jamnice, inače prvoplasirana ekipa u prvom dijelu lige.

Utakmice za prvaka i 3. mjesto, prošla su bez većih uzbuđenja gdje su Obrtnici postali treći različiti prvaci Lige, a Lidl po prvi put završio u top 3 ekipa.

 

POLUFINALA:

Obrtnici Jastrebarsko – Krka 4:2 (7 m)

Lidl – Posshel 3:0

 

FINALE:

Obrtnici Jastrebarsko – Lidl 4:0

 

3. MJESTO:

Krka – Posshel 5:1

Osim glavnih nagrada, podijeljena su i pojedinačne nagrade i priznanje za fairplay ekipu. Odlukom sudačke četvorke koje su dijelile pravdu na terenu tijekom mjesec i pol dana, ekipa Posshela dobila je priznanje za naj fairplay ekipu. Najbolji strijelac je Dino Novosel (Krka) sa 18 postignutih golova, a najbolji vratar, Nikola Škorić i najkorisniji igrač lige, Matija Vrđuka dolaze iz ekipe Lidla.

Ovim putem organizator Lige, Sportska zajednica Grada Jastrebarskog, zahvaljuje se svim igračima i tvrtkama na sudjelovanju u nadi da se vidimo i sljedeće godine.

Galerija slika

Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika! Obrtnici Jastrebarsko prvaci su Lige zaposlenika!

Podijeli