Novosti Sport Događanja

Odlični nastupi jaskanskih stolnotenisača

12.02.2014. / Nefertum IT
Ženska ekipa je u sjajnom susretu protiv Stolnoteniskog kluba Sveti Jakov u Jadranovu koji je potrajao gotovo četiri sata, slavila rezultatom 4:3 i tako priredila malo iznenađenje jer je domaća ekipa nastupila u najjačem sastavu koji je predvodila trenutno prva juniorka Hrvatske, Andreja Pavlović. Na kraju je ključna bila pobjeda Mirele Crnilo upravo protiv favorizirane Pavlović. Dvije pobjede ostvarila je Nikolina Brglez, a jednu par Brglez-Ivanuša.

stolnotenisačice velika.jpg
FOTO: STK Jaska

U drugom susretu djevojke su pobijedile stolnotenisačice Opatija sa 4:1 uz dvije pobjede Mirele Crnilo, te po jednu Nikoline Brglez i para Brglez-Ivanuša čime su učvrstile drugo mjesto na ljestvici. U sljedećem kolu Jaskanke će ugostiti STK Jaderu iz Zadra i STK Urania iz Baške Vode.

Ispustili pobjedu protiv vodećeg Splita

Svojim igrama se istakla i muška ekipa koja je na domaćem terenu pobijedila drugu ekipu Donata rezultatom 4:1, da bi potom ispustila pobjedu u srazu s apsolutnim favoritom i vodećom ekipom lige, Splitom. Imali su jaskanski stolnotenisači vodstva od 3:1, no na kraju su poraženi sa 4:3 nakon petog seta u zadnjem, sedmom susretu. Jaska je trenutno na četvrtom mjestu, a u sljedećem kolu gostuje kod zagrebačkih klubova Joole i Industrogradnje.  

Podijeli