Novosti Sport Događanja

Pobjeda Vinogradara, poraz Jaske

11.03.2014. / Nefertum IT
Proteklog vikenda započeo je proljetni nastavak prvenstva za sve jaskanske klubove koji se natječu pod okriljem Nogometnog saveza Zagrebačke županije. Vinogradar je proljeće otvorio pobjedom na gostovanju u Sop Hruščici, gdje su „zeleni“ slavili s 2:1. Do preokreta je momčad trenera Stjepana Gomerca došla u drugih 45. minuta u kojima su zaostatak od 1:0, pretvorili u pobjedu u koju je dva pogotka ugradio Mihael Medven. Uspio je tako Vinogradar neokrznuto proći kroz ovo neugodno gostovanje i zadržati prvo mjesto, te dva boda prednosti nad drugoplasiranim Savskim Marofom koji je upravo u Hruščici doživio poraz.

Sablić krenuo porazom

Na Centrali ništa novo. Momčad Jaske doživjela je još jedan težak poraz. Ovog puta sa 6:0 porazila ih je momčad Save, pokvarivši tako trenerski debi Nine Sablića na klupi Jaske, za koju je zaigrao i predsjednik Mate Ivančić. Pred igračima i trenerom puno je posla u preostalih četrnaest kola, jer momčadi ima svega pet bodova, pet manje od pretposljednjeg Krašića.

Poraz Kupinca

Jesenski prvak Druge županijske lige doživio je poraz u prvoj proljetnoj utakmici. U gostima kod četvrtoplasiranog Bestovja, Kupinec je poražen s 2:1. Kiks je iskoristila Croatia koja je pobjedom nad Donjom Kupčinom (2:0) preuzela vrh. Sveta Jana proljeće je otvorila pobjedom kod Pribića od 2:0. Pobjedom je Sveta Jana učvrstila treću poziciju i za vodećom Croatiom zadržala tri boda zaostatka.
U ostalim utakmicama postignuti su slijedeći rezultati: Sloga- Vrh 0:1, Mladost- Galgovo 3:2, Rakov Potok- Zdenčina 1:2, Samoborski Otok- Desinec 5:2, Dinamo (VŠ)- Klokočevac 3:1.

Podijeli