Novosti Sport Događanja

Poraz Vinogradara u Mladini

06.05.2021. / Maja Peranić

Impresivan proljetni skor koji su ostvarili nogometaši Vinogradara pokvarila je u srijedu momčad Svete Nedelje koja je odličnom igrom slavila u Mladini s visokih 3:0. Unatoč izostanku nekolicine glavnih igrača (Vađina, Rupčić, Veselić) zeleni su dobro parirali kvalitetnijim gostima sve do 37. minute kada je slalom kroz domaću obranu napravio Višić te matirao Braju.

Nade u preokret domaće momčadi smanjuje odmah na početku drugog dijela bivši igrač Vinogradara Antonio Mišura koji se nakon odlaska iz Mladine skrasio u momčadi Svete Nedelje, a iz poštovanja prema godinama provedenima u zelenom dresu nije slavio pogodak. Igra zelenih je malo živnula bez obzira na rezultatski minus pa se u jeku pritiska prema golu gostiju (kojeg je čuvao također bivši igrač Vinogradara Željko Kovačić) zatresla greda koju je pogodio Ćejvanović. No, ono što nije ušlo zelenima ušlo je na suprotnoj strani crvenima kada je nakon ubačaja iz kuta za visokih 3:0 pogodio Jurić u 68. minuti. Mogli su zeleni do počasnog pogotka još pred kraj utakmice kada čisti kazneni udarac nije svirao nesigurni sudac Šimunović.

 Vinogradar i dalje zauzima 11. mjesto prvenstvene ljestvice s dobrim izgledima za proboj prema višoj poziciji. Popravak dojma i prilika za nove bodove slijede već u nedjelju kada u Mladini gostuje odlični Mraclin iz istoimenog velikogoričkog naselja. Utakmica zelenih i trećeplasirane momčadi prvenstva igra se u 17 sati.

LC

Podijeli