Novosti Sport Događanja

Potpisan sporazum o suradnji NK Jaska vinogradar i NK Sveta Jana

07.07.2022. / Redakcija

U sklopu početka pripremanja za novu sezonu, temeljem prijašnjih neformalnih dogovora u ime jedina dva jaskanska kluba koji imaju seniorsku ekipu, predsjednici klubova Marin Banković i Mijo Severinac potpisali sporazum o suradnji dvaju klubova.

U sklopu potpisanih sporazuma, otvorena je mogućnost međusobnog korištenja sportske infrastrukture u svrhu trenažnih i natjecateljskih aktivnosti u dogovoru sa Sportskom zajednicom, mogućnost razmjene i posudbe igrača u svrhu i cilj daljnjeg razvoja mladih igrača i/ili formiranja dodatne natjecateljske ekipe, razmjenu stručnog trenerskog kadra, te ostale sportske aktivnosti uz suglasnost sporazumnih strana.

Predsjednici poručuju i nadaju se da će od potpisanog sporazuma oba kluba imati koristi, a ponajviše u tome da sve članove u starijim kategorijama natjecanja, poput kadeta i juniora, a zatim i seniora zadrže i motiviraju da ostanu u natjecateljskom nogometu što je moguće duže.

Galerija slika

Potpisan sporazum o suradnji NK Jaska vinogradar i  NK Sveta Jana Potpisan sporazum o suradnji NK Jaska vinogradar i  NK Sveta Jana

Podijeli