Novosti Sport Događanja

Povijest sporta Grada Jastrebarskog: Imate stari sportski rekvizit? Oplemenite njime izložbu u sklopu novog projekta Sportske zajednice

02.11.2021. / Maja Peranić

Sportska zajednica Grada Jastrebarskog pokreće projekt Povijest sporta Grada Jastrebarskog kojim će pokušati obuhvatiti bogatu jaskansku sportsku povijest kroz sportove, najistaknutije sportaše, te sportske rekvizite i predmete koji su se koristili u sportskim i rekreativnim aktivnostima naših građana.

-Na ovaj način želimo sačuvati i spriječiti da jedan dio života, odnosno slobodno vrijeme naših predaka, ne otiđe u zaborav-poručuju iz Sportske zajednice.

Posudba ili davanje u trajno vlasništvo

-Pozivamo sve građane da se jave ako žele dati na posudbu ili trajno vlasništvo, vrijedan sportski predmet, rekvizit, sliku ili opremu u svrhu izložbe koja je dio projekta Povijest sporta Grada Jastrebarskog-kažu iz SZGJ.

Prikupljanje vrijednih sportskih rekvizita i predmeta bit će dio izložbe posvećen jaskanskom sportu koji će također biti prezentiran kroz sportove i najpoznatije jaskanske sportaše.

-Želja nam je, da nam se pridružite u stvaranju lijepe priče koja će ostati ne samo sadašnjim generacijama, već i budućima koje dolaze. Svaka posudba i/ili darovanje će se evidentirati i objaviti u zahvalama prilikom i nakon završetka projekta-dodali su.

Za sva pitanja i dodatne informacije u svezi projekta može se kontaktirati tajnika Sportske zajednice Grada Jastrebarskog, Marka Gvozdanovića na broj mobitela 098 193 0092 ili mail sportskazajednicajastrebarsko@gmail.com .

Podijeli