Novosti Sport Događanja

Praznik rada s pogledom: Jastrebovi uživali u odličnom usponu na Japetić

02.05.2023. / Ivana Ćurić

Društvo za sport i rekreaciju Jastreb extreme je ove godine ponovno održalo svoj tradicionalni Planinarski uspon na Japetić povodom Praznika rada.

Lijepi i sunčani dan okupio je petstotinjak malih i velikih planinara, koje su članovi udruge Jastreb extreme na pola puta od Šumskog dvora do planinarskog doma na Žitnici dočekali s prigodnim poklonima ovogodišnjeg uspona.

-Uspješno je ostvaren cilj ovog planinarskoga uspona, a to je poticanje i druženje roditelja i djece kako bi zajednički provodili što više slobodnog vremena u prirodi i na svježem zraku. Članovi udruge su u sklopu pohoda očistili i nekoliko planinarskih staza koje vode prema vrhu na Japetiću. Ovo događanje dio je projekta Živjeti zdravo, Hodanjem do zdravlja koji se provodi na području grada uz podršku Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a održano je pod pokroviteljstvom Sportske zajednice grada Jastrebarsko-poručili su Jastrebovi.

Prezadovoljni organizatori se zahvaljuju svima onima koji su pohodili ovo događanje.

 

Galerija slika

Praznik rada s pogledom: Jastrebovi uživali u odličnom usponu na Japetić Praznik rada s pogledom: Jastrebovi uživali u odličnom usponu na Japetić Praznik rada s pogledom: Jastrebovi uživali u odličnom usponu na Japetić

Podijeli