Novosti Sport Događanja

Proglašeni najbolji u sportu za 2013. godinu

06.02.2014. / Nefertum IT
Vedrana Halinčić i Gordan Bakšić iz Kickboxing kluba Jastreb najbolji su sportaši Jastrebarskog za 2013. godinu. Tradicionalnu priredbu proglašenja najboljih u sportu Jastrebarskog organizirala je Športska zajednica koja je nagrade podijelila u 10 kategorija.

-U izboru za najboljeg sportaša za prošlu godinu Upravni odbor Zajednice nije imao niti malo laku zadaću, jer su naši sportaši postigli značajne rezultate na raznim natjecanjima čime su promovirali naš Grad, klub i sebe- rekao je predsjednik Športske zajednice, Mladen Budinšćak.
Najznačajniji rezultati svakako su iza Vedrane Halinčić i Gordana Bakšića koji su postali prvacima Hrvatske u svojim disciplinama kickboxa, a tim uspjesima Gordan Bakšić je pridodao i treće mjesto u full contactu na Svjetskom kupu u Riminiju.

sportaši velika.jpg

-Sretna sam jer ova nagrada već po treći puta odlazi u moje ruke i zaista je lijepo kad moj rad i trud priznaje i Grad u kojem cijeli život treniram. Ovo priznanje bit će mi dodatni vjetar u leđa, te ću ovu godinu nastojati još bolje odraditi i potvrditi dosadašnje rezultate- izjavila je najbolja jaskanska sportašica, Vedrana Halinčić.  

U momčadskim sportovima titule su pripale Nogometnom klubu Vinogradar, iza kojeg je bila izuzetno uspješna drugoligaška sezona, te prvo mjesto u Jedinstvenoj županijskoj ligi, a uz to su izborili i ulazak u osminu finala Hrvatskog kupa. Najboljom ekipom proglašene su stolnotenisačice Jaske koje su zadržale kontinuiet dobrih igara i rezultata u Prvoj ligi.

sportaši velika 1.jpg

Najboljom mladom sportašicom proglašena je Jana Budinšćak iz Karate kluba Jastreb, dok je Luki Vučiniću također članu Karate kluba Jastreb pripala titula najboljeg mladog sportaša.

sportaši velika 3.jpg

Najboljom mladom ekipom proglašene su učenice Karate kluba Jastreb, a mlađi kadeti Rukometne škole Jastrebarsko najbolja su mlada momčad.  

sportaši velika 2.jpg

Stjepanu Kišiću (MNK Prigorac), Marinku Smolčiću (NK Jaska), Danielu Fabijaniću (NK Sveta Jana), Darku Reščiću (NK Vinogradar), Damiru Kurtalju (SK Jaska) i Marijanu Bernatu (MNK Slavetić) uručena su priznanja za zaslužne sportske djelatnike.

sportaši velika 4.jpg

Posebne nagrade Športske zajednice za obiljažavanje obljetnica u 2013. godini primili su Košarkaški klub Jaska, Nogometni klub Vinogradar i Nogometni klub Sveta Jana.

sportaši veliak 5.jpg

-Biti sportaš, baviti se sportom znači razvijati vrline kao što su disciplina, vjera u sebe i pobjedu, strpljenje te odricanje. To su sve odlike koje čine velike i kvalitetne ljude. Ovim priznanjima vi postajete motiv svim onim sportašima na području Grada koji se uz vas neumorno trude da postignu što bolje rezultate i jednog dana budu kao i vi najbolji- rekao je zamjenik gradonačelnika Domagoj Šlat.


Podijeli