Novosti Sport Događanja

Reakcije na utakmicu

31.10.2013. / Nefertum IT
Susret na Mladini pratilo je preko 2500 gledatelja. Po završetku susreta svi su bili zadovoljni. Pogotovo domaći navijači, jer njihovi su ljubimci dali svoj maksimum. Očekivana podrška Hajduku je izostala, jer njihovi su navijači umjesto ulaska na stadion odabrali odlazak u vinograd odakle su gledali utakmicu.
-Ovo je jedna od ljepših priča na Mladini. Naši dečki su dali maksimum i odigrali su jedan vrhunski nogomet, ali ima jedna velika sramota. Sramota da Hajduku mora sudac pomagati da bi dobio utakmicu. Sve drugo bilo je na vrhunskom nivou, i zahvaljujem se svim gledateljima koji su došli na Mladinu i napravili ovaj prekrasan dekor- rekao je Ivan Rubinić, veliki prijatelj Nogometnog klubaVinogradar.

HAJDUKOVCI VELIKA.jpg

S njim se slaže i predsjednik kluba, Miljenko Pavlaković.

-Mislim da generalno moramo biti zadovoljni, jer nogomet i ambijent su bili vrhunski s puno navijača i dobrim navijanjem. Ovime smo pokazali da Nogometni klub Vinogradar može igrati protiv bilo koga, pa bili to i najbolji prvoligaši- kaže Pavlaković.

Susret je zajedno sa svojim zamjenicima, pratio i gradonačelnik Jastrebarskog, Zvonimir Novosel.

-Mogu samo čestitati dečkima, koji su bez obzira na rezultat dominirali u pojedinim trenucima utakmice. Iako nisam čest gost na nogometnim utakmicama, bila mi je čast biti ovdje i gledati naše dečke kako stvaraju probleme Hajduku- rekao nam je gradonačelnik Novosel.

Podijeli