Novosti Sport Događanja

Sjajni rezultati mladih kategorija STK Jaska na regijskom turniru

03.02.2020. / Redakcija

U Donjoj Stubici održan je 4. Otvoreni turnir Regije srednja Hrvatska, ujedno i jubilarni 50. Cup Stubice koji je bio bodovan za regijske rang liste HSTS-a.

Sjajan uspjeh postiglo je svih četvero natjecatelja STK Jaska donijevši u Jasku čak pet osvojenih pehara. Ipak, turnir je generalno obilježila Victoria Pustaj koja je vrhunskom igrom trijumfirala u dvije kategorije osvojivši najprije prvo mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, a potom sve ponovivši i u višoj starosnoj kategoriji kadetkinja. Na putu do dva prva mjesta čak tri puta je u već tradicionalno neizvjesnim susretima pobjeđivala odličnu domaću igračicu Brunu Gučin koja je nošena velikom podrškom brojne domaće publike pružila maksimalan otpor.

Veliko iznenađenje turnira bila je Ivona Ciban koja je stigla do drugog mjesta u kategoriji najmlađih kadetkinja nakon vrlo dobrog otpora favoriziranoj Leeloo Vukelji u finalu. U istoj kategoriji Viktorija Oslaković također je stajala na postolju osvojivši treće mjesto. Za još jedno iznenađenje turnira pobrinuo se je najmlađi član STK Jaska na ovom turniru David Borković koji je uspio poremetiti dominaciju natjecatelja iz STK Dugo Selo našavši se na postolju u kategoriji klinaca nakon osvojenog trećeg mjesta.

-Zahvaljujući izrazito motiviranim nastupima mladosti STK Jaska ovaj turnir biti će u povijesti kluba ubilježen velikim slovima kao jedan od najuspješnijih-, kazali su iz kluba. 

Galerija slika

Sjajni rezultati mladih kategorija STK Jaska na regijskom turniru Sjajni rezultati mladih kategorija STK Jaska na regijskom turniru Sjajni rezultati mladih kategorija STK Jaska na regijskom turniru Sjajni rezultati mladih kategorija STK Jaska na regijskom turniru

Podijeli