Novosti Sport Događanja

Tilček Team donirao preko 8 000 kuna za Krijesnice

02.09.2020. / Maja Peranić

U tijeku prikupljanja donacija preko platforme www.cinipravustvar.hr za projekt „Pedalom za Krijesnice – powered by TIA mobiteli“, jaskanski sportski klub Tilček Team je u vrijeme prije početka ali i u tijeku projekta intenzivno preko svojih prijatelja i donatora kluba skupljao sredstva za logističke troškove putovanja.

-Nakon završetka putovanja peteročlane ekipe oko Hrvatske u dužini 3.100 kilometara i 13 dana, od svih zaprimljenih donacija su podmireni svi troškovi puta i potrošene opreme u visini od 11.743,95 kuna, a cijeli preostali dio u visini od 8.005,05 kuna je danas uplaćen na račun izazova na stranici www.cinipravustvar.hr. Ponosni smo na činjenicu da se je na naš poziv odazvao veliki broj osoba velikog srca i veliki broj naših prijatelja i donatora. Svi oni su nam pomogli omogućiti da cijela ekipa na čelu s našim članom Ivanom Puškarićem, na ovom humanitarnom putu ima u potpunosti riješene troškove putovanja, tako da se mogu u potpunosti posvetiti bicikliranju i kilometrima koji su pred njima– poručili su iz Uprave Tilček Team-a.
 
Uz ovu uplatu Tilček Team-a i uplate koje još nisu proknjižene na www.cinipravustvar.hr, izazov je danas skupio nešto malo manje od 80.000 kuna ili 80% traženog iznosa.

-Ovim putem pozivamo sve koji su u mogućnosti da doniraju koliko mogu, te da ovu lijepu priču završimo na najljepši mogući način-poručili su.

Prijatelji i donatori Tilček Team-a, koji su sudjelovali u ovoj financijskoj donaciji su: Mobilna i web trgovina TIA d.o.o., Forest Energy d.o.o., Grad Jastrebarsko, Patrik Term d.o.o., Vina Mesic, Kokot Eno d.o.o., Klesarstvo Sablić, Saki vučna služba, Auto servis Prgomet, Zoki autoservis, Caffe bar TIM, TS Primus, Branko, Burja, TKS Flora d.o.o., Alatnica Šelebaj d.o.o., Dašenka Ban, Nadica Borac, Ivana Kurelac, Andreja Migles, Marina Kišić i Ivan Dimnjaković.

(Tilček Team/foto: Grad Jastrebarsko)

Podijeli