Novosti Sport Događanja

Tilček Team i Žuta Osa postali „Klubovi prijatelji“

01.02.2022. / Redakcija

Na nedavno održanoj skupštini i druženju, članovi uprave Tilček Team-a sa članovima jaskanskog kluba „Žuta Osa“ sklopili su sporazum „Klubovi prijatelji“.

Sporazum „Klubovi prijatelji“ nastavak je plana rada Tilček Team-a, a potpisivanjem ovog dokumenta sa Žutim Osama postali su prijateljski klubovi po uvjetima navedenim u Sporazumu.

-Na taj način si možemo uzajamno pomoći u raznim događanjima, organizacijama i slično. U više navrata smo spominjali da sa svakim klubom ili organizacijom, gdje naravno postoji mogućnost uzajamne suradnje, će svatko u Tilčekima imati potpunu podršku. Na našem području djelovanja i našoj vrsti aktivnosti, klubovi si nismo konkurencija, jer ipak govorimo o amaterskom bavljenju sportom i volonterskom radu- istaknulo je vodstvo Tilček Team-a.

Klub "Žuta osa" osnovan je 2020. godine. Osnovali su ga jaskanski zaljubljenici u biciklizam koji su dane provodili zajedno vozeći bicikl najčešće po Zagrebačkoj i Karlovačkoj županiji. Članovi kluba se već više godina, a dvije godine pod zajedničkim imenom, natječu po raznim biciklističkim utrkama, sve u svrhu promocije biciklizma u Jaski. Nedavno su svoje djelovanje proširili su i na ostale sportove i razne ostale aktivnosti. Svake godine postave cilj koji žele ostvariti, a ove godine je to prolazak Velebitskog planinarskog puta.

Podijeli