Novosti Sport Događanja

Tilčeki na GRAWE Noćnom maratonu: Srebrna medalja za Andrej Slugečića

22.08.2022. / Redakcija

U subotu 20. kolovoza na Bundeku je održana „2022. odiseja na Bundeku – GRAWE Noćni maraton 2022“. Na događaju su održane utrke na Desetinku (3,8 km), Četvrtmaraton, Polumaraton, Tričetvrtmaraton i Maraton. Ukupno u svim utrkama je nastupilo po broju prijava čak 1.100 natjecatelja.

Članovi Tilček Team-a, Andrej Slugečić i Marko Tocko su nastupili na utrci Desetinka (3,8 km) i postignuli odlične rezultate.
U konkurenciji čak 436 natjecatelja 
Andrej Slugečić je zauzeo odlično 2. mjesto, s vremenom 13 minuta i 41 sekundu, dok je Marko Tocko utrku završio na također odličnom 36. mjestu, s vremenom 18 minuta i 12 sekundi.

Današnja medalja Andrej Slugečića je jubilarna 20. medalja u kratkoj povijesti Tilček Team-a, a Andrej Slugečić je ujedno i rekorder Tilčeka po osvojenim medaljama. Do sada je ukupno osvojio 10 medalja.

Galerija slika

Tilčeki na GRAWE Noćnom maratonu: Srebrna medalja za Andrej Slugečića Tilčeki na GRAWE Noćnom maratonu: Srebrna medalja za Andrej Slugečića Tilčeki na GRAWE Noćnom maratonu: Srebrna medalja za Andrej Slugečića Tilčeki na GRAWE Noćnom maratonu: Srebrna medalja za Andrej Slugečića Tilčeki na GRAWE Noćnom maratonu: Srebrna medalja za Andrej Slugečića Tilčeki na GRAWE Noćnom maratonu: Srebrna medalja za Andrej Slugečića

Podijeli