Novosti Sport Događanja

Tilčeki uspješni na Sljemenskom maratonu!

20.07.2021. / Maja Peranić

U nedjelju 18. srpnja je u organizaciji Atletskog kluba Sljeme održan Sljemenski maraton 2021., koja je jedna od najstarijih trail utrka u Hrvatskoj, a prva utrka je održana 2000. godine. Na samom događaju, održane su utrke na 14 kilometara, maraton i štafete, a uspješno su sudjelovali i članovi Tilček Teama.

Članovi Tilček Team-a su nastupili na utrci od 14 kilometara, gdje je nastupilo čak 273 natjecatelja, a najuspješniji među Tilčekima bio je Andrej Slugečić koji je bio 7. u ukupnom poretku.

Ovo su rezultati:

Andrej Slugečić – 3. mjesto u kategoriji MS; 7. mjesto u ukupnom poretku;
Tomica Solenički – 12. mjesto u kategoriji M40; 65. mjesto u ukupnom poretku;
Danijel Dimnjaković – 11. mjesto u kategoriji M35; 110. mjesto u ukupnom poretku;
Stjepan Kišić – 13. mjesto u kategoriji M35; 118. mjesto u ukupnom poretku.

-Naši članovi su prije odlaska na utrku imali dva cilja. Prvi cilj je bio da se dobro zabave, a drugi da svi uspješno završe utrku. Oba cilja su ispunjena, te smo iznimno ponosni da su u zaista jakoj i mnogobrojnoj konkurenciji uz oba cilja osvojeni i visoki plasmani – istaknuli su iz Uprave Tilček Team-a.

Galerija slika

Tilčeki uspješni na Sljemenskom maratonu! Tilčeki uspješni na Sljemenskom maratonu! Tilčeki uspješni na Sljemenskom maratonu! Tilčeki uspješni na Sljemenskom maratonu! Tilčeki uspješni na Sljemenskom maratonu!

Podijeli