Novosti Sport Događanja

Tri medalje za Victoriu Pustaj

23.08.2021. / Maja Peranić

Članica STK Jaska Victoria Pustaj vrlo je uspješno nastupila na Prvenstvu Hrvatske za mlađe kadetkinje održanom u Puli osvojivši čak tri medalje. Igrajući u paru s Frankom Miškić iz STK Šibenik osvojeno je prvo mjesto i naslov prvakinja Hrvatske u ženskom paru. Na korak do plasmana u finale mješovitih parova bila je igrajući s Gabrijelom Marjanovićem iz STK Vodovod Osijek izgubivši polufinale od kasnijih pobjednika Nikoline Miličević i Denia Vale iz ŽSTK Pula rezultatom 3:2 i tako osvojila treće mjesto.

Treći plasman na postolje ostvarila je u pojedinačnoj konkurenciji nakon što ju je u polufinalu eliminirala kasnija prvakinja Hrvatske Mia Buić iz ŽSTK Pula rezultatom 3:1 te je tako i u toj konkurenciji zauzela treće mjesto.

Na prvenstvu je nastupila još jedna predstavnica STK Jaska Viktorija Oslaković koja je to pravo stekla osvojenim prvim mjestom na kvalifikacionom turniru Regije srednja Hrvatska što je za nju bio veliki uspjeh s obzirom na to da je još uvijek najmlađa kadetkinja. U srazu s po dvije godine starijim protivnicama prikazala je odličnu igru i pružila dostojan otpor ali se nije uspjela plasirati u završnicu prvenstva.

Viktoriju Oslaković idući tjedan očekuje Prvenstvo Hrvatske u “svojoj” starosnoj kategoriji najmlađih kadetkinja, a Victoriju Pustaj u višoj starosnoj kategoriji kadetkinja u Osijeku.

Galerija slika

Tri medalje za Victoriu Pustaj Tri medalje za Victoriu Pustaj Tri medalje za Victoriu Pustaj

Podijeli