Novosti Sport Događanja

Turnirom proslavili trideset godina

09.12.2013. / Nefertum IT
22. košarkaškim turnirom „Jaska 2013“ i 16. memorijalnim turnirom „Davor Popović“, Košarkaški klub Jaska je proslavio trideset godina od svog osnutka. Uz domaću momčad učešće na turniru uzele su još momčadi Mladosti i Gorice. Prvo mjesto osvojio je sastav Gorice koji je slavio u oba susreta, dok su košarkaši Mladosti bili drugi, a domaćin, KK Jaska je bila treća.

turnir velika.jpg
Pobjednička momčad

Prvi strijelac turnira bio je Ivan Bahun iz Mladosti, dok je igrač Gorice, Nikola Urli proglašen za najboljeg igrača ovogodišnjeg turnira. Nagrade najboljim momčadima i pojedincima uručio je otac Davora Popovića, Janko.

turnir velika 1.jpg

-Turnir je prošao prema našim očekivanjima, a to je da je bio uspješan. Rezultat je u drugom planu, bitno je da smo se družili cijeli dan. Sve je bilo fer i sportski onako kako to uvijek i bude kod košarkaša- ispričao nam je predsjednik Košarkaškog kluba Jaska, Karlo Radošević.

Uz tri turnirske utakmice, odigrana je i revijalna utakmica generacija u kojoj su na teren izašli igrači koji su nekada nosili dres jaskanskog kluba.

turnir velika 2.jpg

Podijeli