Novosti Sport Događanja

U subotu 10. Nenina utrka

05.05.2014. / Nefertum IT
U subotu, 10. svibnja, OK Jelen organizira jubilarnu 10. Neninu utrku kojom će se ujedno obilježiti i 20 godina postojanja kluba. Utrka se već desetu godinu zaredom održava u Jastrebarskom u čast prerano preminule članice kluba, Nevenke Novosel, te će se ove godine održati na prostoru bivše vojarne Dr. Ante Starčević i u perivoju parka Erdödy. Očekuje se dolazak preko 150 natjecatelja iz cijele Hrvatske, ali i iz inozemstva.

- Ovim putem pozivamo sve jaskanke i jaskance da dođu u park u 12 sati i nastupe na utrci. Nastup naših sugrađana je besplatan te će biti rangirani u posebnoj kategoriji. Za najbrže natjecatelje naši sponzori su osigurali i bogate nagrade – istiću iz kluba OK Jelen.

Ove će se godine po prvi puta održati i dječja utrka, za uzraste do 7, 10 i 12 godina. Sva djeca koja završe utrku dobiti će medalju i slatku nagradu, a najbrži u kategorijama muških i ženskih do 10 i 12 godina i posebne medalje te poklon paket sponzora. S obzirom na dodatni trošak, nastup na dječjoj utrci plaća se simboličnih 20 kuna. Dječja utrka održati će se u 11 sati u perivoju parka Erdödy.

Utrka se organizira pod pokroviteljstvom Grada Jastrebarskog.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na internetskoj stranici kluba www.okjelen.hr.

plakat nena 1.jpg

Podijeli