Novosti Sport Događanja

U tri utrke Jeleni osvojili osam medalja!

24.04.2023. / Redakcija

Da je orijentacijska sezona u punom zamahu dokaz je vikend iza nas, kad su hrvatski orijentacisti u dva dana mogli sudjelovati na čak tri utrke.
Među aktivnim natjecateljima su bili i članovi Orijentacijskog kluba Jelen koji su nastupili na svim utrkama.

U subotu 22. travnja u Selnici (blizu Murskog Središća) je održana orijentacijska utrka za prvenstvo Hrvatske u MBO (bicikl). Samo natjecanje je slično klasičnom orijentacijskom trčanju, s razlikom da se sve navedeno radi sa biciklom. Jeleni su nastupili sa tri člana, a Martina Bedeković Tanković je na kraju osvojila brončanu medalju. 

U istom danu u popodnevnim satima je održana „klasična“ orijentacijska sprint utrka, te su članovi OK Jelen nastupili sa 10 članova i na kraju osvojili tri medalje.
Izdvojiti ćemo pobjedu Gabrijela Soleničkog u kategoriji M16, te drugo mjesto Jana Erbena i treće mjesto Gabriela Šiljevinca u kategoriji M20.

U nedjelju je održano treća utrka u vikendu, 38. prvenstvo Kapele na zahtjevnom terenu „Ponikve“ na području Medvednice. Na utrci je nastupilo 236 natjecatelja, a među njima je bilo i 20 članova OK Jelen.
Iako je teren bio vrlo zahtjevan, Jeleni su se u Jastrebarsko vratili sa četiri medalje. Izdvojiti ćemo druga mjesta Marina Tankovića u M14, Jana Erbena u M20 i Sabine Seražin Korper u Ž35 i treće mjesto Gabrijela Soleničkog u M16.

Sljedeći vikend (30. travnja) Jeleni putuju na utrku „Bilogora open“ u Bjelovar.

Galerija slika

U tri utrke Jeleni osvojili osam medalja! U tri utrke Jeleni osvojili osam medalja! U tri utrke Jeleni osvojili osam medalja! U tri utrke Jeleni osvojili osam medalja! U tri utrke Jeleni osvojili osam medalja!

Podijeli