Novosti Sport Događanja

Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja!

25.10.2021. / Redakcija

Ovog vikenda u Jastrebarskom u sportskoj dvorani Srednje škole održano je Prvenstvo Hrvatske u karateu za mlađe uzraste. U dva dana na prvenstvu je nastupilo više od 600 natjecatelja iz 69 klubova.

Za Karate klub Jastreb nastupilo je 13 natjecatelja, a osvojili su ukupno 7 medalja - 2 zlata, 3 srebra i 2 bronce.

Prvaci Hrvatske postali su Matej Gregorić (2014. godište) u kategoriji borbe preko 32 kg te Šimun Hodak (2011. godište) u kategoriji borbe do 41 kg. Srebrnu medalju osvojili su Ivano Jeličić (2011. godište) u kategoriji borbe do 44 kg, Domagoj Vancaš (2010. godište) u kategoriji borbe do 41 kg te Sebastijan Ban (2007. godište) u kategoriji borbe do 56 kg, dok su brončane postale djevojke Magdalena Bašić (2014. godište) u kategoriji borbe do 28 kg i Tena Sporiš (2013. godište) u kategoriji borbe do 32 kg.

Na ovom natjecanju za Karate klub Jastreb također su nastupili Anton Jeličić, Alisa Ban, Vitali Ivan Stojković, Ana Vuksan, Leona Sporiš i Helena Bašić.

-Ponosni smo što smo u ovim vrlo zahtjevnim vremenima uspjeli organizirati ovako veliko natjecanje te smo na taj način u naš grad privukli veliki broj natjecatelja, trenera, sudaca, tehničkog osoblja, raznih funkcionera, roditelja i drugih ljubitelja karate sporta iz cijele Hrvatske koji su popunili sve smještajne kapacitete u Jastrebarskom i našem bližem okruženju, kao i to da su poneki ugostitelji imali više pružanja svojih usluga. Smatramo da smo ovakvim događajem uvelike promovirali Grad Jastrebarsko i naš kraj jer su nam na kraju natjecanja mnogi izrazili pohvale i čestitke na samoj organizaciji i boravku u Jastrebarskom- rekao je trener Karate kluba Jastreb Ivan Hodak.


Posebnu pohvalu za ovo natjecanje Karate klub Jastreb dobio je od samog predsjednika Hrvatskog karate saveza gosp. Davora Cipeka koji je i otvorio Prvenstvo s predsjednikom Sportske zajednice Grada Jastrebarsko Domagojem Šlatom.

Galerija slika

Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja! Uspjeh Jastreba: Na Prvenstvu Hrvatske osvojili sveukupno 7 medalja!

Podijeli