Novosti Sport Događanja

Uspješan stolnoteniski vikend

25.02.2014. / Nefertum IT
Stolnotenisačice Jaske na domaćem su terenu bile bolje od Stolnoteniskog kluba Jadera iz Zadra rezultatom 4:3, nadoknadivši vodstvo odličnih gošći od 2:0 i 3:2 za što im je trebalo više od tri sata igre. Dvije pobjede za Jasku ostvarila je Nikolina Brglez, jednu par Ivanuša-Brglez, a jednu, odlučujuću Mirela Crnilo.

stolni ž velika.jpg
FOTO: STK Jaska

U drugom susretu toga dana Jaskanske su pobijedile stolnotenisačice Uranie iz Baške s 4:1 uz pobjede Mirele Crnilo, Nikoline Brglez i Anje Ivanuše, te para Ivanuša-Brglez. Ovim pobjedama Jaska je već sada osigurala drugo mjesto u prvenstvu što će biti najveći klupski uspjeh u 45 godišnjoj povijesti.

Dečki potvrdili cure

I muška seniorska ekipa bila je vrlo uspješna ostvarivši dvije pobjede na gostovanju u Zagrebu kod Stolnoteniskog kluba Joola i Industrogradnja ubilježivši dvije istovjetne pobjede rezultatom 4:1. Ekipa je igrala u sastavu Matej Jelić, Juraj Đurinović i Tomislav Ciban koji je zamijenio bolesnog Lovru Tomca. Ovim pobjedama STK Jaska trenutno zauzima drugo mjesto na ljestvici, ali je realno na trećem pošto STK Split ima dvije utakmice manje.

Podijeli