Novosti Sport Događanja

Uvjerljivom pobjedom Vinogradar povećao prednost nad Savskim Marofom

01.04.2014. / Nefertum IT
Nogometaši Vinogradara upisali su i četvrtu pobjedu ovog proljeća. U Mladini su s 5:1 svladali goste iz Vukovine, momčad Bana Jelačića. Strijelci za domaći sastav bili su Medven, Bucković, Gavarić i Všetečka koji je postigao dva zgoditka. Budući da je momčad Savskog Marofa u gostima u Hrastju odigrala 3:3, Vinogardar sada pred njima ima četiri boda prednosti. Momčad iz Mladine u nedjelju očekuje gostovanje u Bušecu, kod momčadi Poleta.

Bod za Jasku 

Nakon pobjede u prošlom kolu nogometaši Jaske u ovom su osvojili bod. U gostima kod Zrinskog Jaskanci su remizirali odigravši utakmicu bez pogodaka. U slijedećem kolu momčad Nine Sablića će ugostiti Mladost iz Luke.

Sveta Jana opet vodeća

Pobjedom nad Donjom Kupčinom od 2:1 nogometaši Svete Jane ponovno su preuzeli čelnu poziciju u natjecanju Druge županijske lige. Utakmica između drugoplasirane i trećeplasirane momčadi, Croatie i Kupinca nije odigrana. Pobjedom nad Pribićem 3:1 momčad Dinama (VŠ) prepustila je posljednje mjesto Zdenčini koja je u ovom kolu odigrala 1:1 protiv Bestovja.

U ostalim utakmicama 19. kola postignuti su slijedeći rezultati: Desinec- Mladost 0:1, Klokočevac- Rakov Potok 2:1, Samoborski Otok- Sloga 0:1.

Podijeli