Novosti Sport Događanja

Victoria Pustaj u kampu talentiranih stolnotenisačica Europe u Luksembourgu

17.02.2020. / Redakcija

Članica STK Jaska Victoria Pustaj otputovala je u Luksembourg gdje će se slijedećih tjedan dana intenzivno pripremati za nastavak dosad vrlo uspješne sezone u kampu za talentirane mlade igračice Europe u Luxembourgu. To pravo stekla je kao prvoplasirana mlađa kadetkinja sa nacionalne rang liste na način da su joj od strane organizatora pokriveni kompletni troškovi treninga, boravka i smještaja u Luksembourgu i prehrane.

Na kampu će imati priliku raditi pod paskom ponajboljih europskih trenera uz asistenciju trenera sa China Table Tennis Collega. Ovaj kamp najtalentiranijima će širom otvoriti vrata za ulazak u vrh europskog i svjetskog stolnog tenisa. Grad Jastrebarsko u potpunosti je prepoznao vrijednost odlaska tako mlade igračice u vrhunski stolnoteniski kamp te je pomogao u podmirenju troškova puta Jastrebarsko-Pula-Venezia te avionskog leta na relaciji Venezia-Luxembourg za Victoriu kao i u dijelu troškova leta i smještaja za Victorijinu trenersku pratnju.

Sam poziv u kamp veliko je priznanje ponajprije za samu Victoriu koja je to zaslužila svojim velikim trudom koji ulaže na treninzima i natjecanjima, njenim roditeljima Mirjani i Željku koji je neumorno prate od njenog prvog stolnoteniskog koraka, za njen matični klub STK Jaska, za njene trenere te za sve one koji su posljednjih godina intenzivno uključeni u njen športski razvoj od Sportske zajednice grada Jastrebarskog kao krovne sportske organizacije grada pa do samog Grada Jastrebarskog.

Podijeli