Novosti Sport Događanja

Victoria Pustaj u stolnoteniskim kampovina brusi formu za novu sezonu

04.09.2020. / Maja Peranić

U pauzi između prekinute sezone zbog pojave virusa te neizvjesnog početka nove sezone, članica STK Jaska, mlađa kadetkinja Victoria Pustaj marljivo se priprema i brusi formu u kampovima u organizaciji Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Victoria je prvo bila pozvana na sedmodnevni kamp za mlađe uzraste u sklopu priprema ženske seniorske i juniorske reprezentacije u Opatiji. Potom je uslijedio poziv u kamp za najbolje hrvatske kadetkinje koji je održan u Zagrebu, a na kojeg su pozvane i najbolje mlađe kadetkinje.

Victoria se trenutno nalazi u Puli u kampu za stolnotenisačice raznih uzrasta koji je okupio ponajbolje hrvatske seniorke, juniorke, kadetkinje i mlađe kadetkinje. Sudjelovanje u kampovima sa seniorskim, juniorskim i kadetskim reprezentativkama veliki je iskorak u karijeri ove mlade i perspektivne sportašice i najava još boljih rezultata.

Tijekom prinudne, ali i ljetne pauze Victoria je trenirala još i u Vrsaru, te većinu dana kada nije bila u kampovima u Zagrebu, a pritom unatoč velikom svakodnevnom angažmanu još i dodatno u okviru treninga svog matičnog kluba STK Jaska.

 

STK JASKA

Podijeli