Novosti Sport Događanja

Victorija Pustaj i Lovro Žamarija među najboljim sportašima u Županije

28.02.2018. / Maja Ivčić

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije proglašeni su najbolji u sportu Zagrebačke županije. Nagrađeni su i Jaskanci.

Među najboljim mladim sportašima uzrasta do 15 godina nagrade u primili Jaskanci, Victorija Pustaj (Stolnoteniski klub Jaska), te Lovro Žamarija (Kickboxing kluba Jastreb). Uručena su im vrijedna priznanja kao i ostalim mladim sportašima Županije na svečanosti održanoj u Zaprešiću.



-Mladi sportaši zaslužili su navedeno priznanje po rezultatima ali i trudu, te zalaganju koji pokazuju svakodnevno u treninzima i natjecanjima – izvijestili su iz Sportske zajednice Grada Jastrebarskog.

Tradicionalno, uručena su i priznanja sportskim djelatnicima za značajna ostvarenja u sportu. Uz ostale, nagrađen je i Ivan Hodak iz Karate kluba Jastreb, Jastrebarsko, za predanost i razvoj sporta na području Zagrebačke županije.



Inače, najboljim sportašima Zagrebačke županije za 2017. godinu proglašeni su Melani Adamić Golić iz Taekwondo kluba Zaprešić i Mario Vavro iz Streličarskog kluba Samobor. Priznanje za najbolju žensku ekipu primile su rukometašice RK „Dugo Selo ’55“, a u muškoj kategoriji kuglači Kuglačkog kluba Zaprešić.

Najboljim sportašem s invaliditetom proglašen je Pavao Jozić, član Stolnoteniskog kluba osoba s invaliditetom „Synergia“ iz Samobora, dok je nagrada za najbolji sportski kolektiv osoba s invaliditetom uručena Atletskom klubu osoba s invaliditetom „Uspon“ iz Velike Gorice. Tom prigodom dodijeljena je i nagrada za životno djelo Željku Kiseljaku, dugogodišnjem sportskom djelatniku i tajniku Zajednice sportskih udruga grada Zaprešića.

Priznanja najboljima, uz ostale, uručili su zamjenik župana Hrvoje Frankić te potpredsjednica Županijske skupštine Zagrebačke županije Ljubica Ambrušec. Okupljene su, uz zamjenika Frankića, pozdravili predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Vladimir Bregović i u ime domaćina gradonačelnik Zaprešića Željko Turk.

Galerija slika

Victorija Pustaj i Lovro Žamarija među najboljim sportašima u Županije Victorija Pustaj i Lovro Žamarija među najboljim sportašima u Županije Victorija Pustaj i Lovro Žamarija među najboljim sportašima u Županije Victorija Pustaj i Lovro Žamarija među najboljim sportašima u Županije Victorija Pustaj i Lovro Žamarija među najboljim sportašima u Županije

Podijeli