Novosti Sport Događanja

Vinogradar poražen u Križu

24.05.2021. / Maja Peranić

Proteklog vikenda odigrane su utakmice 30. kola Jedinstvene županijske nogometne lige. Budući da je prvenstvo ušlo u posljednju fazu poznato je već dosta stvari pa su neke momčadi u fazi „odrađivanja“ utakmica, a neke su i toliko opuštene pa su poražene rezultatima koji više priliče teniskim ili vaterpolskim dvobojima.

Nakon teške i tmurne jeseni te samo 12 osvojenih bodova momčad Vinogradara je svoj posao ovog proljeća već napravila te osvojila dovoljan broj bodova za „mirnu plovidbu zelenog broda“ do kraja prvenstva. Neopterećeni rezultatom te uz izostanak nekoliko bitnih igrača (Mačešić, Ćejvanović, Borković, Kurečki) uz tek oporavljene Rupčića, Veselića, Vađinu u početnoj postavi doputovali su zeleni u Križ kod domaće Sloge koja je upravo u ovoj utakmici imala „meč loptu“ za ostanak među najboljim županijskim ligašima.

Prvi dio utakmice protiče u mirnom ritmu bez velikih uzbuđenja pa tako i završava bez pogodaka. U drugi dio domaćini ipak ulaze odlučnije da bi u 54. minuti došli do prednosti kada je sudac Vukadin nakon sudara Stepinac i domaćeg igrača u kaznenom prostoru pokazao na bijelu točku s koje je precizan Šeremet. Pogotkom Čičevića u 67. minuti domaćini trasiraju put prema pobjedi koju je potvrdio pogotkom u posljednjoj minuti Opačak.

Vinogradaru slijedi domaća utakmica protiv Vatrogasca, a susret se igra na stadionu u Mladini u nedjelju 30. svibnja s početkom u 17.30 sati. (LC)

Podijeli