Novosti Sport Događanja

Vraća se "Besplatno nordijsko hodanje u Parku"

10.03.2021. / Maja Peranić

Besplatno Nordijsko hodanje u Parku vraća se u Jastrebarsko idućeg ponedjeljka, 15. ožujka. Ova vrlo dobro prihvaćena sportsko rekreacijska aktivnost provodi se u našem gradu već devetu godinu, uz potporu gradske sportske zajednice i Grada Jastrebarskog.

Ova rekreativna aktivnost se održava tri puta tjedno u Perivoju dvorca Erdödy pod stručnim vodstvom licenciranih voditelja Nordijskog hodanja, te je namijenjena svi dobnim skupinama. Organizator, Društvo za sport i rekreaciju „Jastreb extreme“, za sve zainteresirane osigurava svu potrebnu opremu za provođenje ove aktivnosti.



-Uz već dobro prihvaćenu novu aktivnost subotom u sklopu projekta Živjeti zdravo – Hodanjem do zdravlja, evo još jedne mogućnosti da se svi građani aktivno bave ovakvim oblikom rekreacije. Stoga pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže!-kažu iz DZSIR-a Jastreb extreme.

Nordijsko hodanje održava se ponedjeljkom, srijedom ili petakom od 18,30 do 20 sati kod Žitnice u Perivoju dvorca Erdödy.

Galerija slika

Vraća se "Besplatno nordijsko hodanje u Parku" Vraća se "Besplatno nordijsko hodanje u Parku" Vraća se "Besplatno nordijsko hodanje u Parku"

Podijeli