Novosti Sport Događanja

Završila Zimska brdska liga "Vina Kolarić"

24.02.2014. / Nefertum IT
Proglašenjem najboljih natjecatelja u Šumskom dvoru Kolarić, prošlu je nedjelju svečano završila 12. zimska brdska liga Vina Kolarić.

Na dugoj stazi pobjednici su Gabrijela Šalković i Stjepan Cerovac, oboje iz Ka-Tima iz Karlovca. Na kratkoj stazi prva mjesta su osvojili Daria Županić i Josip Dikon, oboje iz A.K. Jastreb 99. Kod MTB-ikera prvi je bio Krešimir Račić. Staze su svoj cilj imale kod planinarskog doma na Japetiću.

liga2.jpg
(Foto: AK Jastreb 99)

Najviše pobjeda na dugoj stazi imali su Gabrijela Šalković i Nikica Vrabac (A.K. Žumberak), a na kratkoj Daria Županić i Tomislav Sekopet, oboje iz A.K. Jastreb 99. Josip Domjančić kod MTB i Nikola Špoljar na dugoj stazi postavili su nove rekorde, isto kao i Marko Bradvić koji je u Limač konkurenciji osvojio zlatnu medalju.

Od 24. studenog 2013. do 23. veljače 2014. godine održano je 14 kola. Zabilježeno je 697 nastupa (697 dolazaka na Japetić) što iznosi otprilike 50 natjecatelja po kolu.

liga 1.jpg
(Foto: AK Jastreb 99)

- Posebno vesele dobri rezultati mladih jaskanskih atletičara, među njima Daria Županić, Maja Resman, Petra Pecik, Tomislav Sekopet, Antonio Marečić, Igor Zoroja, Vladimir i Marko Haramija i Marko Bradvić, koji će svoju pravu formu pokazati u predstojećim natjecanjima atletskih prvenstava Hrvatske, planinskog i cestovnog kupa Hrvatske – poručuju zadovoljni organizatori.

Podijeli