Novosti Sport Događanja

Zeleni uragan otpuhao Strmec!

15.03.2021. / Redakcija

Nakon više od mjesec dana pripremnog perioda nogometna lopta se ponovno zakotrljala niželigaškim nogometnim terenima, a utakmice su napokon dobile svoj natjecateljski naboj. Nogometaši Vinogradara su proljetnu premijeru imali na svom terenu u Mladini te su ugostili momčad iz vrha tablice Strmec iz Bedenice.

Kiša koja je neumorno padala nedjeljno popodne u kombinaciji s hladnim vjetrom znatno je otežala uvjete za igru, no domaća momčad se stopila s vremenskim (ne)prilikama i uraganski ušla u utakmicu. Goste je načeo Boris Veselić u 4. minuti majstorskim pogotkom iz slobodnog udarca da bi samo dvije minute kasnije na 2:0 povisio Stjepan Prežgaj.

Zeleni ne spuštaju nogu s gasa pa tako Luka Rupčić povisuje na 3:0 u 40. minuti, a u drugom dijelu pogotke još upisuju Bruno Vađina i Roberto Kladušan za uvjerljivih 5:0.

Prava je šteta što ovakvu dojmljivu partiju Vinogradara nisu mogli pratiti gledatelji koji bi igrače s terena sigurno otpratili velikim pljeskom.

O aktualnom stanju u klubu upitali smo direktora Luku Cipurića:

-Iza nas je mjesec i pol dana intenzivnih priprema za prvenstvo koje je napokon počelo. Zimsku pauzu smo iskoristili za dodatnu konsolidaciju i osnaživanje momčadi novim igračkim akvizicijama. Već je prva utakmica pokazala kako smo odradili dobar prijelazni rok i smatram da bi ova momčad trebala pucati prema najvišim dometima u ligi, no naravno zbog bodovnog stanja od jesenskog dijela borba za vrh ove sezone nije moguća. Ići ćemo utakmicu po utakmicu i vidjeti gdje ćemo na kraju završiti. Nadam se da će epidemiološke mjere uskoro dozvoliti i povratak gledatelja na tribine jer ovu momčad vrijedi vidjeti, a i podrška kakvu smo znali imati u Mladini uvijek je bila dodatan motiv. U svakom slučaju zadovoljan sam i optimistično gledam prema nastavku prvenstva-kazao je Cipurić.

Iduće kolo zelenima donosi gostovanje u Kućama kod momčadi Turopoljca, a susret je na rasporedu u nedjelju 21.3. u 15 sati.

Podijeli