°C 18

Prešao u suprotnu traku i zabio se u Clia: U prometnoj u Čegljima teško stradao 82- godišnji muškarac

11.07.2019.

Petar Brnada

U mjestu Čeglje jučer je došlo do prometne nesreće u kojoj je teško ozlijeđen 82- godišnji vozač dok je 39- muškarac koji je izazvao nesreću zadobio lakše tjelesne ozljede, izvijestili su jutros iz Policijske uprave zagrebačke.

Kako su kazali iz policije, do nesreće na državnoj cesti D-1 u smjeru Zagreba došlo je oko 15:50 sati. Vozač (39) koji je upravlja osobnim automobilom marke Opel Astra zagrebačkih registarskih oznaka dolaskom u mjesto Čeglje i prolaskom kućnog broja 38 za oko 200 metara, nije se kretao sredinom obilježene prometne trake te je prednjim lijevim dijelom automobila prešao na suprotnu stranu kolnika.

-Tom prilikom je naletio na osobni automobil marke Renault Clio zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 82-godišnjak, a koji se kretao istim kolnikom u smjeru Karlovca. Osobni automobil marke Renault Clio je odbačen s kolnika na travnatu površinu sa zapadne strane kolnika. U prometnoj nesreći su ozlijeđena oba vozača, 82-godišnjak teško, što je utvrđeno u KB Sestre milosrdnice, dok je 39-godišnjak lakše ozlijeđen, a liječnička pomoć mu je pružena na mjestu događaja i u Općoj bolnici Karlovac- izvijestili su iz PUZ-a.