°C 11

Svetojanske mažoretkinje na prijemu u Gradu, europske viceprvakinje u potrazi su za novim članovima!

11.09.2019.

Petar Brnada

Predstavnice Svetojanskih mažoretkinja koje iza sebe imaju najuspješniju sezonu u povijesti, u gradskoj su vijećnici primili gradonačelnik grada Jastrebarskog, Zvonimir Novosel, i njegovi zamjenici, Stipe Bučar i Domagoj Šlat, kako bi im čestitali na sjajnim rezultatima ostvarenim na Europskom prvenstvu u Francuskoj.

Podsjetimo, Svetojanske mažoretkinje ponovno su postigle odlične rezultate u skoro svim kategorijama u kojima su se natjecale na Europskom prvenstvu u Francuskoj. Naime, 21. Europsko prvenstvo mažoretkinja održano je u Agenu, a gdje su nastupile i Svetojanske mažoretkinje koje su na Državnom prvenstvu u travnju ove godine izborile plasman u Francusku sa sva tri sastava i svih 6 neformacija. Na natjecanju je nastupilo ukupno 166 neformacija te 70 formacija, odnosno više od 2000 mažoretkinja iz raznih zemalja Europe.

U ovakvoj konkurenciji Svetojanske mažoretkinje su postigle odlične rezultate i u Jasku se vratile s čak 7 medalja.

-Povodom toga, predstavnice istih u gradskoj su vijećnici primili Gradonačelnik i njegovi zamjenici, a koji su uz čestitke i pohvalili sjajne uspjehe kojima Svetojanske mažoretkinje kontinuirano predstavljaju Grad Jastrebarsko. Mažoretkinje su se, prilikom prijma, zahvalile Gradu na svestranoj podršci svih ovih godina- priopćili su iz Grada.

A upravo Svetojanske mažoretkinje, aktualne državne prvakinje i europske viceprvakinje, nakon svoje najuspješnije sezone željno iščekuju nove članice!

-Želiš li i ti biti dio jednog od najboljih europskih mažoret sastava, upoznati nove prijateljice, putovati, družiti se i plesati? Nemoj propustiti priliku i dođi u subotu 14.9. ili 21.9. u 17h kod OŠ Ljubo Babić i postani dio naše velike obitelji! Čekamo te- poručuju mažoretkinje!

Foto: Grad Jastrebarsko